RAAK BEZIG
geRAAKt worden door BEZIG te zijn 

Workshops (uit de agenda)
Handlettering is helemaal "booming". Helemaal hip.

Handlettering 1.0 

Spelen met letters, woorden en zinnen is helemaal niet moeilijk en heel leuk om te doen. Niets is leuker en persoonlijker, je zelf handgeletterde kaart op te sturen naar een lieve vriendin of vriend of een mooi geschreven cadeaulabel aan het cadeau. Jij kunt dit ook leren tijdens een leuke, leerzame en gezellige workshop handlettering.

Wat leer je tijdens deze 2,5 uur durende workshop?
Je krijgt een korte uitleg over handlettering en dan gaan wij beginnen met het oefenen en schetsen van woorden en letters in een werkboekje. Je leert tijdens deze workshop de basis van het handletteren. Hoe zet ik letters eenvoudig op papier. Waar moet je aan denken bij het tekenen van woorden. Ik geef je heel veel tips en laat je de tricks zien.
Handlettering 2.0  'refresh yourself'

Voor deze workshop ben je bekend met  het tekenen van de letters maar wil je juist leren om gemakkelijk te variëren met je letters. Ook  wil je juist wat meer leren over de composities ( orde creëren in chaos ). Of je vindt het gewoon gezellig om samen met andere technieken en tips te delen.

Tijdens deze workshop ga je nog meer variëren met de letters en ga je stoeien met de woorden. Uiteindelijk ga je met een nog mooiere tekening naar huis.

Voor beide workshops geldt:

Je favoriete  korte tekst of quote werk je uiteindelijk uit op een mooie A4-poster en neem je mee naar huis, samen met je werkboekje, een fineliner, potlood, gum en  zodat je  thuis heerlijk verder kunt BEZIG zijn. Kosten: zie hiervoor de agenda.

De prijs van een workshop uit de agenda kan verschillend zijn. Dit kan komen door een extra lekkere hapje, een glas wijn, een boterham en nog veel meer andere leuke en lekkere dingen.


Wil jezelf een workshop organiseren?

Gewoon gezellig thuis met vriendinnen, vrienden, collega's. Of als vrijgezellenfeest, babyshower of als teamuitje.

Mail dan naar raakbezig@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Raak geeft de workshops op maandag en op dinsdag. Dit kan overdag of in de avond. De weekenden en vrijdagavonden gaan in overleg. Op andere dagen is Raak helaas verhinderd.