Raak BEZIG
geRAAKt worden door BEZIG zijn.                     

Workshops (uit de agenda)
Handlettering is helemaal "booming". Helemaal hip.

Spelen met letters, woorden en zinnen is helemaal niet moeilijk en heel leuk om te doen. Niets is leuker en persoonlijker, je zelf handgeletterde kaart op te sturen naar een lieve vriendin of vriend of een mooi geschreven cadeaulabel aan het cadeau. Jij kunt dit ook leren tijdens een leuke, leerzame en gezellige workshop handlettering.


Wat leer je tijdens deze 2,5 uur durende workshop?
Je krijgt een korte uitleg over handlettering en dan gaan wij beginnen met het oefenen en schetsen van woorden en letters in een werkboekje.

Je favoriete  korte tekst of quote werk je uiteindelijk uit op een mooie A4-poster en neem je mee naar huis, samen met je werkboekje, een fineliner, potlood, gum en een opbergmapje zodat je  thuis heerlijk verder kunt BEZIG zijn. Ik zorg voor alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.


Kosten: zie hiervoor de agenda.

De prijs van een workshop uit de agenda kan verschillend zijn. Dit kan komen door een extra lekkere hapje, een glas wijn, een boterham en nog veel meer andere leuke en lekkere dingen.


Wil jezelf een workshop organiseren?

Gewoon gezellig thuis met vriendinnen, vrienden, collega's. Of als vrijgezellenfeest, babyshower of als teamuitje.

Mail dan naar raakbezig@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Raak geeft de workshops op maandag en op dinsdag. Dit kan overdag of in de avond. De weekenden gaan in overleg. Op andere dagen is Raak helaas verhinderd.